• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Vacature voorman timmerman

AANNEMERSBEDRIJF LAMEIN-BV

Ben jij een ervaren voorman timmerman en zie jij het als een uitdaging om complexe bouwwerken mede onder jouw leiding tot een mooi project te realiseren dan zoeken wij jou en nodigen wij jou uit om ons team met specialisten te komen versterken.

WIE ZOEKEN WIJ

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leidinggevende voorman die beschikt over de nodige bouwkundige kennis. Als voorman werk je samen met, en geef je leiding aan, het team van vaklieden op de bouwplaats. Dit geldt voor zowel de timmerlieden als de specialisten van onze onderaannemers en leveranciers. Je kunt complexe bouwtekeningen lezen en vertalen naar de uitvoering. Daarnaast heb je de creativiteit om klussen die niet voorzien zijn van een tekening te vertalen naar uitvoering voor zowel eigen uitvoering als naar derden.

WAT GA JE DOEN

Als voorman timmerman realiseer je nieuwbouw in voornamelijk de industriebouw en utiliteitsbouw. Het zijn projecten met uiteenlopende omvang en complexiteit. Je timmert deels mee, stuurt je directe collega’s en aanwezige onderaannemers aan, bewaakt de voortgang, en roept tijdig materiaal, onderaannemers en leveranciers af. Je ziet er op toe dat er veilig gewerkt wordt door een ieder die aanwezig is op het bouwterrein, neemt maatregelen ten aanzien van veiligheid en zorgt voor een correcte werkenadministratie.

WAT BIEDEN WIJ

Voor deze functie wordt een passend salaris met goede primaire arbeidsvoorwaarden geboden conform de cao Bouw en Infra. Tevens staat er een op-en-top bedrijfsbus op jou te wachten om te kunnen gebruiken. Je krijgt een plaats binnen een enthousiast team van collega’s. Binnen ons bedrijf heerst een prettige en collegiale werksfeer en een informele bedrijfscultuur met korte lijnen waar het motto is: “we doen het met elkaar”.

BIJ WIE GA JE WERKEN

Aannemersbedrijf Lamein-BV is een veelzijdig middelgroot familiebedrijf gevestigd in Hoogezand. Wij zijn een fris en dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Zo bedienen wij al jaren een groot deel van onze vaste klanten in de industrie en foodsector en breiden wij onze klantenkring nog steeds uit. Binnen Lamein is er ook ruimte voor ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Wij gaan complexe uitdagingen graag aan.

REAGEREN?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie inclusief CV naar info@lamein.com onder vermelding van vacature voorman timmerman.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Webontwikkeling: Convident