• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Vacature Onderhoudstimmerman

Ben jij een ervaren onderhoudstimmerman en vind jij het leuk om diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij één of meerdere vaste klanten binnen de industriebouw dan zoeken wij jou en nodigen wij jou uit om ons team te komen versterken.

WIE ZOEKEN WIJ

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende timmerman voor diverse onderhoudswerkzaamheden binnen de industriebouw. Dit zou voor een langere periode op één bedrijfslocatie kunnen zijn.

WAT GA JE DOEN

Als timmerman werk je zelfstandig aan de hand van een opdrachtbonnensysteem, die zowel door onze opdrachtgevers worden verstrekt dan wel vanuit ons organisatie worden toegezonden. De werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen zich afspelen binnen productieruimtes, in kantoorafdelingen of op het buitenterrein. De onderhoudswerkzaamheden beperken zich wel tot uitsluitend bouwkundige / civiele werkzaamheden.

WAT BIEDEN WIJ

Voor deze functie wordt een passend salaris met goede primaire arbeidsvoorwaarden geboden conform de cao Bouw en Infra. Tevens staat er een op-en-top bedrijfsbus op jou te wachten om te kunnen gebruiken. Je krijgt een plaats binnen een enthousiast team van collega’s. Binnen ons bedrijf heerst een prettige en collegiale werksfeer en een informele bedrijfscultuur met korte lijnen waar het motto is: “we doen het met elkaar”.

BIJ WIE GA JE WERKEN

Aannemersbedrijf Lamein-BV is een veelzijdig middelgroot familiebedrijf gevestigd in Hoogezand. Wij zijn een fris en dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Zo bedienen wij al jaren een groot deel van onze vaste klanten in de industrie en foodsector en breiden wij onze klantenkring nog steeds uit. Binnen Lamein is er ook ruimte voor ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

REAGEREN?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie inclusief CV naar info@lamein.com.

Webontwikkeling: Convident