• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Nieuwbouw Transformatorbox

PROJECTFOTO'S

Toon alle foto's

OPDRACHTGEVER

Joulz is een specialist op het gebied van het verduurzamen van elektriciteitsnetten en –stations. Het bedrijf ontwerpt, beheert en onderhoudt elektriciteitsnetten en –stations op het gebied van midden- en hoogspanning.

PROJECT

  • Oplevering: Juni 2015

Het bouwen van een nieuwe transformator box voor het plaatsen van een extra transformator. Deze nieuwbouw wordt gerealiseerd naast een bestaande transformator box. In het ontwerp is rekening gehouden met de plaatsing van de schakelruimte voor de primaire componenten, zoals eindsluiting, spanning- en stroomtransformator, etc.

UITVOERING

De betonnen kelderconstructie en bovenbouw zijn volledig in het werk gestort. Omdat de uitvoering van het project binnen een hoogspanningszone heeft plaatsgevonden, is er gewerkt binnen het kader van een uitgebreid V&G-plan. Op de betonnen kelderconstructie hebben we een thermisch verzinkt stalen draagconstructie gemonteerd voor de opstelling van de transformator. Op de draagconstructie hebben we een vloer van verzinkt stalen maasroosters gelegd die we vervolgens hebben afgedekt met een laag grof grind.

Webontwikkeling: Convident