• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Aanpassingen Voorfabriek

PROJECTFOTO'S

Toon alle foto's

OPDRACHTGEVER

Royal Bel Leerdammer maakt onderdeel uit van de Bel Groep en heeft drie productielocaties in Nederland, waaronder de fabriek in Dalfsen. Het bedrijf is in 1914 gestart met kaashandel en kaasmaken. In 1974 werd een nieuwe gatenkaas ontwikkeld: de Leerdammer kaas.

Landelijk gezien werken er ongeveer 430 medewerkers aan de productie van zo’n 73.000 ton kaas per jaar welke verkrijgbaar is in 26 landen. De melk daarvoor is afkomstig van ruim 1100 vaste melkveehouders. Naast de Leerdammer kaas zijn andere bekende merken die in Nederland worden geproduceerd La Vache qui rit, Boursin, Port Salut en Babybel.

PROJECT

  • Oplevering: Maart 2020

De werkzaamheden voor het project “Aanpassingen Voorfabriek” betroffen een drietal deelprojecten. Het realiseren van een fundament en diverse aanpassingen op en aan omliggend terrein ter hoogte van de Voorfabriek, het uitvoeren van diverse aanpassingen zowel in de Voorfabriek als aan de gevel van de Voorfabriek en het realiseren van een fundatie op hoogte in de Middenstraat; hierbij hoort tevens het leveren en monteren van een toegangstrap.

Webontwikkeling: Convident