• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Bouw gestart “EN Stage 4” 2e fase

Nieuwbouw hallen en uitbreiding laadkuil voor Fresenius Kabi

Wij zijn inmiddels van start gegaan met onze tweede opdracht in het project “Enteral Nutrition Stage 4” voor Fresenius Kabi te Emmer-Compascuum.

Opdrachtgever

Fresenius Kabi is een internationale onderneming die gespecialiseerd is in klinische voeding, levensreddende geneesmiddelen, alsook in infusie- en transfusietechnologie. Met hun producten en diensten richten zij zich zowel op de therapie als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten. De vestiging in Emmer-Compascuum wordt uitgebreid om de productie van Enteral Nutrition (medische voeding) uit te breiden.

Project

Voor deze uitbreiding is het project “EN stage 4” geïntroduceerd; een omvangrijke verbouw van bestaande productiehallen, kantoren en laboratoria, met daarnaast een groot deel nieuwbouw. Dit alles voor het installeren en inrichten van geavanceerde (high-care) productielijnen.

Onze werkzaamheden

Aannemersbedrijf Lamein verricht in deze fase de bouwkundige werkzaamheden t.b.v. de nieuwbouw van Hal 06B (een verladingsgebouw), de nieuwbouw van Hal 07A (een magazijn) en de uitbreiding van een bestaande laadkuil bij hal 06A ten behoeve van de laaddoks in Hal 06B.

Inmiddels zijn wij gestart met het grondwerk en de fundering, zoals op bijgevoegde foto’s te zien is.

Webontwikkeling: Convident