• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Fabrieksuitbreiding Masterplan Oost

PROJECTFOTO'S

Toon alle foto's

OPDRACHTGEVER

Saturn Petcare is gevestigd te Hattem en produceert nat voer voor honden en katten. Naast hun eigen merk produceren ze ook andere huismerken. De hoofdvestiging staat in Bremen en in totaal produceren de bedrijven meer dan 1000 verschillende artikelen.

Saturn Petcare specialiseert zich in het optimaal toepassen van wetenschappelijke kennis en de modernste productieprocessen om diervoeding met een hoge voedingsfysiologische waarde te produceren.

PROJECT

Het project “Masterplan Oost” omvat een uitbreiding aan de bestaande productiehal aan de Oostzijde, bestaande uit een vergroting van de productieruimte en een aanpassing van de oude Vers Vlees Ontvangst. De werkzaamheden bestaan met name uit bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden.

UITVOERING

Aangezien de projecten uitbreidingen zijn moet eerst het nodige sloopwerk worden uitgevoerd alsmede demontagewerkzaamheden. Ook blijft de productie doorgaan, hetgeen de nodige afstemming behoeft. Na het aanbrengen van de funderingspalen worden de uitbreidingen opgetrokken uit in het werk gestort beton en een stalen hoofddraagconstructie met een prefab verdiepingsvloer.

Webontwikkeling: Convident