• Bouwen zoals het moet zijn
  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR Hoogezand

Critical Zoning

PROJECTFOTO'S

Toon alle foto's

OPDRACHTGEVER

FrieslandCampina is wereldwijd marktleider op het gebied van de productie van ingrediënten, halffabricaten en complete formuleringen kindervoeding en voor ingrediënten van medische voeding en celvoeding. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de locaties in Indonesië, Duitsland, China en de Filippijnen tot het regionale verkoopkantoor in Singapore; werknemers in landen over de hele wereld verzamelen marktkennis, waardoor ze een uniek inzicht krijgen in land-specifieke trends en eisen.

FrieslandCampina Ingredients Kievit geniet het vertrouwen van ’s werelds meest geliefde merken op het gebied van eten en drinken om superieure, functionele producten te leveren. Zij lopen voorop met drankingrediënten om aan de nieuwe behoeften te voldoen en bieden het breedste productassortiment creamers in poedervorm.

PROJECT

In opdracht van FrieslandCampina Kievit Meppel voert Lamein een aantal deelprojecten uit. Deze bestaan onder andere uit de bouwkundige werkzaamheden voor het herinrichten van de kleedruimte en bijbehorende ruimten, diverse aanpassingen van de bedrijfshal, vervanging van de spoelkeuken en het realiseren van een EHBO-ruimte en een monsterkast.

Daarnaast wordt het acculaadstation verplaatst en brengen wij vloerafwerking aan op een deel van de begane grond, werken wij schoonmetselwerk wanden af, en markeren wij looppaden op een deel van de begane grondvloer.

Webontwikkeling: Convident